Текущее время: Сб июн 23, 2018 10:11 am

Часовой пояс: UTC + 3 часа [ Летнее время ]




Начать новую тему Ответить на тему  [ 1 сообщение ] 
Автор Сообщение
 Заголовок сообщения: Strange boot issues involving bios and ssd
СообщениеДобавлено: Сб май 12, 2018 12:20 pm 
Не в сети
Горожанин

Зарегистрирован: Сб май 05, 2018 5:11 pm
Сообщений: 20
Hello,

My boot device (Windows 10 OS is a 250 GB Samsung SSD and I store my files on a 1 TB Western Digital (Blue) hard drive. My BIOS is UEFI, a very new version. First, I have to press the power button. It proceeds with the white underscore flashing in the top left hand corner of the screen. This continues forever until I press the power button again. I restart the computer and it goes to BIOS. This is where it gets interesting. Every single time I try to set the boot device as my SSD, the entire computer freezes and I'm forced to restart and repeat the process. Now that I'm in the BIOS, I click Boot Menu, which allows me to manually boot the computer from my SSD. I proceed and it goes to the white underscore flash in the top left. Then, after a few seconds, it goes back to BIOS. I repeat. I manually select my SSD. Then, I'm brought to a screen that tells me to install a boot device. I press enter and I'm brought back to BIOS. I do the same thing again.

Please help.

I didn't find the right solution from the Internet.

References:
https://bit.ly/2ItYSmL
Promotional video production company

Thanks


Вернуться наверх
 Профиль  
 
Показать сообщения за:  Сортировать по:  
Начать новую тему Ответить на тему  [ 1 сообщение ] 

Часовой пояс: UTC + 3 часа [ Летнее время ]


Кто сейчас на форуме

Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей и гости: 2


Вы не можете начинать темы
Вы не можете отвечать на сообщения
Вы не можете редактировать свои сообщения
Вы не можете удалять свои сообщения
Вы не можете добавлять вложения

Найти:
Перейти:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Русская поддержка phpBB